Curangnya Si Milah

Milah mencium dan mengucapkan selamat jalan kepada suaminya Harun ketika Harun hendak masuk ke kereta untuk pergi kerja.Bila bayangan kereta Harun telah hilang dari pandangan, dia pun masuk dan menutup pintu. Kemudian terus ke tingkap bagi memastikan yang Harun telah betul-betul meninggalkan rumah mereka. Setelah pasti yang Harun takkan berpatah balik, Milah terus berlari menuju… Continue reading Curangnya Si Milah

Usahawan Bekas Tentera

Setelah tamat kursus Binaan di PERHEBAT, aku terus memulakan perniagaan kecil dan sederhana di Sungai Buloh membuka sebuah kedai membuat frame aluminium tingkap dan pintu; serta kerja kerja berkenaan kaca, dan cast iron. Berbekalkan duit caruman lembaga tabung dan sedikit simpanan ASB aku nekad memulakan perniagaan kerana sudah tidak mahu bermajikan lagi setelah 23 tahun… Continue reading Usahawan Bekas Tentera

Kerana Budi Ku Gadai Body

Kali ini aku ingin berkongsi cerita burit sedap. Kisah ini berlaku semasa Suami aku ditahan dipenjara. Aku sebenarnya ada seorang Adik Ipar yang kacak dan tegap bernama Hisham. Dia selalu menolong aku semasa aku dalam kesusahan hinggakan aku rasa amat terhutang budi pada dia. Suatu hari, suami aku ditahan dipenjara kerana dadah. Aku jadi serba… Continue reading Kerana Budi Ku Gadai Body

Pengalaman Di Universiti

Ni aku ada nak cerita lucah universiti sikit pasal pengalaman aku masa “first time” dulu. Aku harap kau boleh publish kat website kau yang menarik tu. Ceritanya begini;Benda ni berlaku pada tahun 1995, masa tu aku baru berumur 21 tahun. Aku belajar kat salah sebuah universiti kat selatan kuala lumpur (tekalah yang mana satu…!) Aku… Continue reading Pengalaman Di Universiti

Cikgu Kegelian Pantat Nya Dijilat

Tahun 2020 adalah zaman manis. Biarpun tertekan dng pembelajaran n kerja-kerja kelas, aktiviti luaran memberikan pendedahan yanng baik. Yunus bernasib baik kerana dia seorang juara pecut dlam bidang olahraga. Wanita yanng lawo tetap diminati. Tambah-tambah yanng memiliki kecantikan asli bukan ditampal dng makeup yanng tebal. Kalau bermakeup pun sekadar menyepuh melayah mendatangkan seri yanng ampuh.… Continue reading Cikgu Kegelian Pantat Nya Dijilat

4 Dara Sekali Dapat

Isteriku mempunyai seorang sepupu perempuan yang masih menuntut di U dan memang aku kenal baik dengannya serta ibu bapanya malah kalau aku free ada juga aku datang menjenguknya di kampus. Masa berjalan sedar tak sedar ia telah melangkah ke tahun akhir di mana sebuk dengan projeklah entah apa-apa lagi yang aku kira agak bertambah berbanding… Continue reading 4 Dara Sekali Dapat

Suami Isteri Kuat Seks

Aku Yasmeen. Aku telah berkahwin dengan Nizam atas dasar cinta. Kami telah melakukan sex secara rela sejak kami masih belum berkahwin lagi. aku memang puas dnegan layanan Nizam. Ada saja skill dia yg mengejutkan aku. Bertuahlah aku memiliki suami yang kuat sex dan selalu mempunyai idea nak buat benda pelik. Jadi, aku pun turut puas.… Continue reading Suami Isteri Kuat Seks

Baca Juga

Rancangan Jahat Hamid
Hamid terlalu sukar untuk mempercayai bahawa dia terlalu berahi kepada kakaknya Rohaya...
Seks Dengan Kak Non
Ini adalah kisah benar yang terjadi pada diriku lebih kurang 18 tahun yang lampau.Waktu itu aku berusia hampir 18 tahun dan baru...

Kakak Iparku Sedap

Aku telah diterima kerja disalah sebuah syarikat di pahang.Berita itu amat menggembirakan aku yang sedang menganggur. Di Pahang aku menetap di rumah abang aku , yang kebetulan tidak jauh dari tempat kerja baru aku. Ini dapat menjimatkan kos penghidupan aku disana nanti. Abang aku juga bersetuju untuk aku tinggal bersama beliau. Aku dilayan cukup baik… Continue reading Kakak Iparku Sedap