Ustazah Sangap Nurul Syafikah

Ustazah Nurul Syafikah baru sahaja di tugaskan untuk mengajar di Sekolah Menengah Agama Berasrama Penuh di sebuah pekan terpencil jauh dari ibukota. Beliau baru sahaja tamat pengajian peringkat ijazah dalam bidang pengajian Islam di sebuah universiti di Arab Saudi yang membawa gelaran ustazah kepadanya. Berumur 25 tahun, masih belum berumahtangga, ustazah Nurul mempunyai paras rupa… Continue reading Ustazah Sangap Nurul Syafikah

Amoi Cina

Ini adalah cerita betul yang terjadi masa malam Hari Raya ke – 2 di KL. Aku boring duduk rumah malam tu so aku call member ajak keluar, tau – tau diaorang dah ada kat Spiral (pub). Apa lagi aku tukar baju start enjin kereta terus blah menuju Spiral, punyalah kosong KL malam tu, tak macam… Continue reading Amoi Cina

Romen Kakak Ipar Di Hari Raya

Aku mempunyai seorang kakak ipar yang boleh dikatakatan cantik molek. Body dia punyalah solid walaupun dah ada anak dua. Muka dia putih mirip ala orang arab. Suaminya iaitu abang aku bekerja sebagai juruaudit di sebuah syarikat terkemuka di KL. Jadi boleh dikatakan suaminya selalu outstation, kadang-kadang seminggu lamanya. Oleh kerana syok punya pasal, aku selalu… Continue reading Romen Kakak Ipar Di Hari Raya

Balun Budak Sekolah

Ni nak cerita lah pasal pengalaman zaman persekolahan dulu. Hari tu kelas abis awal, macam biasa aku ajak member pergi lepak kat taman riadah, port kita orang. Kalau dah lepak dengan member tempat camtu biasa lah apa lagi kalau tak bersembang pasal awek masing-masing. Cuma aku aje yang belum ade lagi, mungkin sebab aku ni… Continue reading Balun Budak Sekolah

Cerita Sedap Malam Pertama

“Terima kasih sayangsudi terima abang sebagai suami” “terima kasih jugak abang sudi kahwin dengan Zeti” “Abang taknak Zeti malu-malu dengan abang. Kita akan hidup bersama sampai bila-bila” Afiq mengucup lembut tangan Zeti. Dahi Zeti dicium lembut dan turun ke pipinya. Zeti mengeliat kegelian. “Bukak baju sayang” pinta Afiq “Abang…” “Abang dah cakap kan taknak malu-malu… Continue reading Cerita Sedap Malam Pertama

Dapat Jiran Pun OK

Kisah main dengan jiran ini berlaku telah hampir beberapa tahun yang lalu. Tetapi cukup meninggalkan kesan terhadap aku. Aku seorang lelaki yang berusia 33 tahun, dengan ketampanan yang aku miliki, aku dikelilingi ramai perempuan cantik yang sedia memberikan aku untuk menyentuhi tubuh mereka dengan mudah. Mungkin juga permainan sex aku menjadikan mereka puas dan tergila-gilakan… Continue reading Dapat Jiran Pun OK

Main Seks Cikgu Horny

Hari Sabtu tu aku ke sekolah… ada buku yg aku nak amek…. di meja cikgu Yusuf. ….dlm staf room… aku nampak kete myvi pink kepunyaan cikgu Syam… eh? ada orang ke di sekolah hari ni? aku pun tak kisah lah… setahu aku staff room cikgu memang ada cara nak masuk walaupun pintu depannya berkunci. …… Continue reading Main Seks Cikgu Horny

Datin Salina

Sejak En. Firdaus mendapat gelaran datuk setahun yang lalu aktivitinya semakin sibuk. Kalau bukan bisnes, golflah menjadi hobi masa lapangnya. Kesibukan itu makin menjadi-menjadi sejak enam bulan kebelakangan ini. Berhari-hari kadang-kadang berminggu-minggu Datuk Firdaus tidak balik ke rumah. Bila balik ke rumah dia terus tidur kerana terlalu letih. Bila keadaan begini berlaku maka tanggung jawab… Continue reading Datin Salina

Mr Pitt

Kisah in terjadi kira-kira setahun setengah lalu. Nama saya Habsah, usia 38 tahun, isteri kepada Abang Samad, peniaga perabot kecil-kecilan. Kawan-kawan panggil saya Kak Cha saja. Kami tinggal di sebuah rumah teres kat Rawang. Ketika kisah ini berlaku saya berusia 36 tahun. Semoga menjadi teladan kepada semua. Hari tu Sabtu. Kak Chah sudah siap memasak… Continue reading Mr Pitt

Baca Juga

Rancangan Jahat Hamid
Hamid terlalu sukar untuk mempercayai bahawa dia terlalu berahi kepada kakaknya Rohaya...
Seks Dengan Kak Non
Ini adalah kisah benar yang terjadi pada diriku lebih kurang 18 tahun yang lampau.Waktu itu aku berusia hampir 18 tahun dan baru...

Kenangan LIMA 99

Office pada pagi itu sunyi sepi. Selalunya suasana di office pagi-pagi sudah riuh rendah dengan kesibukkan staff-staff menyiapkan peralatan dan perkakasan untuk di bawa ke Langkawi sempena pameran LIMA ’99. Tetapi tidak pada pagi itu. Yang tinggal hanyalah receptionist, company secretary, dan beberapa orang kerani. Yang lainnya semuanya telah berlepas ke Langkawi petang semalam. Eksekutif… Continue reading Kenangan LIMA 99