Nasib Duda

Menjalani hidup dengan status janda bukanlah suatu yang menyenangkan, lebih-lebih lagi jika menjada diusia 30an ditambah pula raut wajah yang jelita. Namun semua itu dilalui dengan tabah oleh Haslina. Baginya biarlah orang nak kata apa, asalkan dia tidak melakukan kerja-kerja keji sebagaimana tanggapan sesetengan masyarakat. Kini genap tiga tahun Haslina melengkapkan status jandanya, mungkin jodohnya… Continue reading Nasib Duda

Gara-Gara Perompak

Aku adalah anak tunggal dalam keluargaku, aku berumur 18 tahun dan namaku Hamid. Ibuku berumur 38 tahun dan bapaku berumur 45 tahun, seorang yang sibuk dengan urusan perniagaannya. Selepas melahirkan aku, ibu tidak dapat mengandung lagi kerana mengalami masalah di rahimnya. Aku terlalu sukar untuk mempercayai bahawa aku terlalu berahi kepada ibuku. Sukar bagiku untuk… Continue reading Gara-Gara Perompak

Mak Ngah Sedarah Gersang

Kisah yang ingin aku ceritakan ini berlaku di kampung aku di selatan tanah air. Sudah menjadi lumrah kebiasaannya kenduri kahwin kerap diadakan di waktu cuti sekolah. Mungkin jugak mudah mendapatkan pertolongan jiran-jiran dan sanak-saudara dalam urusan persediaan majlis. Masa itu aku sedang bercuti panjang menunggu keputusan SPM dan aku pulang lebih awal seminggu ke kampung… Continue reading Mak Ngah Sedarah Gersang

Mona Gersang

Aku ingin kongsikan satu kisah dalam hidupku.Titik hitam itu berlaku semasa aku menuntut disebuah kolej swasta. Memandangkan kolejku agak jauh dari rumahku,maka semasa cuti sem aku mengikut kawanku mona pulang ke rumah papanya.Papa mona sudah lama tinggal sendirian kerana isterinya sudah meninggal. Jadi dia tinggal seorang dengan mona. Nak Dijadikan cerita,satu hari papa mona ada… Continue reading Mona Gersang

Puaskan Nafsu

Malam semalam,aku memang gersang….tak tahan,laki aku takde dah 3 hari…aku biasa dikerjakan setiap 2 hari…daripada malam, bangun pagi tadi,lepas lunch… aku duk melancap je atas katil…sambil mata tengok cd blue…nasib ada vibrator Osim laki aku belikan bulan lepas..boleh lah aku melayan puki aku ni…sampai terketar-ketar suara aku dikerjakan mesin vibrator ni… letih je tidur..tak boleh… Continue reading Puaskan Nafsu

Abang Nakal Di Kapal Terbang

Akhirnya sampai juga aku ke Kuching, Sarawak. Naik kapal terbang dari LCCT tengah hari punya schedule. Mahal betul tiket masa cuti sekolah ni. Dekat RM400 return. Tapi tak apa lah, suamiku yang bayar. Pergi LCCT hari tu pun naik grab je. Call Zain, Farid dan Akmal semua tak angkat phone. Macam tu lah lelaki. Habis… Continue reading Abang Nakal Di Kapal Terbang

Ekin

Nama aku Joe dan aku masih belum berkahwin lagi masa tu, tapi pengalaman sex aku cukup membuatkan aku mudah menakluki mana mana perempuan di sekeliling aku. Masa tu umur aku sudah mencecah 30 tahun dan aku bekerja di salah sebuah syarikat gergasi di oversea. Ramai rakyat malaysia bermastautin di sini dan hubungan kami di sini… Continue reading Ekin

Rampasan Pondan Yang Berbaloi

Linangan airmata yang membasahi pipi Norlinda jelas mempamirkan petanda akan penangan durjana Kol Abu. Setelah hampir 10 minit kangkang Norlinda dinayai pelantak hayunan Kol Abu, barulah sedikit demi sedikit dia dapat menyesuaikan dirinya dengan pengalaman baru itu. Perlahan lahan kangkang Norlinda mula belajar menyambut kehadiran batang Kol Abu dengan cara yang lebih bernafsu. Segala kesakitan… Continue reading Rampasan Pondan Yang Berbaloi

Baca Juga

Rancangan Jahat Hamid
Hamid terlalu sukar untuk mempercayai bahawa dia terlalu berahi kepada kakaknya Rohaya...
Seks Dengan Kak Non
Ini adalah kisah benar yang terjadi pada diriku lebih kurang 18 tahun yang lampau.Waktu itu aku berusia hampir 18 tahun dan baru...

Gadis Bertudung Seks Gangbang

Malam tue Lifana cuma pakai tudung, tapi sangkut kat bahu dng dengaan bra kaler krim. Panties lak kaler krim juga. Lain dia tak pakai lagi. Iznah lak cuma pakai tudung ikat kat belakang, bra tak pakai dng panties kaler hitam. Geram gak saya tengok kawan-kawan Lintia ni. Lebih-lebih biila tengok Lifana. Sebab selalu tak dpat… Continue reading Gadis Bertudung Seks Gangbang