Tunang Orang Pun Aku Balun!

Sebelum aku cerita dengan lebih lanjut lagi, biarlah aku beritahu cerita ni mungkin panjang ber’chapter-chapter. Aku akan ceritakan dari awal bagaimana aku kenal dengan awek ni dan apa yang berlaku dan apa endingnya. Tapi aku mungkin perlukan feed back or comments from readers. Mula-mula biarlah aku perkenalkan diri aku. Nama aku Alonz, bekerja di salah… Continue reading Tunang Orang Pun Aku Balun!

Isteri Nakal

Aku mulakan kisah ini dengan mengenalkan serba sedikit tentang aku dan suami ku. Namaku nora, suamiku pula jefri. Kami berkenalan semasa belajar di us. Kami suami isteri memang jenis open tentang sex. Masa di us jef dan aku sering mengunjungi kedai-kedai sex serta sama-sama menonton cerita lucah. Malah dia pernah hadiahkan aku male stripper masa… Continue reading Isteri Nakal

Kaki Gentel

Ini adalah pengalaman seks yang sebenar aku alami, Peristiwa ini berlaku ketika aku masih lagi menjadi student di salah sebuah U di KL. Nama panggilanku ialah Usop 2020. Ceritanya begini, sewaktu dalam tahun dua, akibat daripada kekurangan hostel yang disediakan oleh pihak U, maka ramailah student yang terpaksa tinggal di luar kampus, sewa rumah sendiri… Continue reading Kaki Gentel

Melapah Azura

Tiba masanya aku menjalankan tugas sebenar keatas batangku ini. Aku membuka seluar jeannya slow2. Biar nampak cool. Susah juga nak bukak seluar dia ni. Maklumlah ketat. Sehingga tangan aku beberapa kali terbabas dekat bahagian sulitnya itu yang akan di terokai sebentar lagi. Akhirnya dalam 5 minit aku berjaya membuka seluarnya itu. Jelas kelihatan panties yang… Continue reading Melapah Azura

Tibai Awek U

Well… nih citer betul nih. Tak tipoo. Pengalaman ini adalah kenangan manis… as well as basah… dengan bekas awek. Kami kenal antara satu ngan lain semasa kami di pusat matrikulasi sebuah universiti tempatan di utara semenanjung. Kalau tak tau jugak dah bagi hint nih tak taula. Mula2 tu kita orang biasa-biasa jer, kawan macam oang… Continue reading Tibai Awek U

Lemau Beb!

Saya baru sahaja menamatkan kontrak bersama sesebuah firma di KL. Saya kini bekerja di sebuah tempat yang canggih. Setelah tamat hari kerja, aku pun mula beransur untuk ke motosikal ku. Nak pulang. Tetiba hujan pula menurun dengan lebat sekali. Aku tiada lagi pilihan yang lain melainkan untuk naik semula ke tingkat 16 dan duduk di… Continue reading Lemau Beb!

Kak Liah Mantap

Ianya bermula semasa aku berumur 20 tahun. Semasa itu aku masih dalam menjalani perkhidmatan negara. Ketika itu, aku baru saja habis berkerja dan terus pulang ke rumah. Sampai sahaja di bawah block, aku bertemu dengan kak Liah yang berumur 38 tahun. Dia seorang janda yang tinggal di sebelah rumah aku. Kak liah mempunyai sepotong badan… Continue reading Kak Liah Mantap

Tua Kutuk!

Tengok semua orang cerita pengalaman masing-masing, aku pun ada satu cerita best berdasarkan pengalaman aku sebelum nih. Cerita ni pasal pakcik aku yang sporting. Dia nilah yang mula-mula sekali ajar aku apa tu pantat sebenarnya. Maklumlah, masa tu aku budak-budak, umur pun baru nak masuk 20, kira subur sangat le nak buat adegan ranjang. Macam… Continue reading Tua Kutuk!

Kocakan Hebat

Ini pulak kisah aku. Aku ni perempuan kampung. Tapi kalau pasal berhias dandan, bolehlah dikira hebat. Laki aku pula memanglah handsome dengan kulitnya yang serba cerah. Tapi tubuhnya agak kurus lagi pendek. Aku sendiri berdiri se kaki lebih tinggi daripadanya. Rupa paras aku ni memanglah cukup layak bergelar ratu. Sudahlah kulit aku putih melepak, lembut… Continue reading Kocakan Hebat

Baca Juga

Rancangan Jahat Hamid
Hamid terlalu sukar untuk mempercayai bahawa dia terlalu berahi kepada kakaknya Rohaya...
Seks Dengan Kak Non
Ini adalah kisah benar yang terjadi pada diriku lebih kurang 18 tahun yang lampau.Waktu itu aku berusia hampir 18 tahun dan baru...

Servis Baik!

Saya berumur 40an, mempunyai isteri dan 4 orang anak. Kini saya menjalan perniagaaan menjual dan servis komputer. Cukuplah intro setakat itu. Isnin lebih kurang 10 pagi saya menerima panggilan talipon dari pelanggan baru meminta datang ke rumahnya untuk servis komputernya yang bermasaalah. Oleh kerana saya baru memulakan perniagaan ini saya terpaksa pergi kerumah pelanggan untuk… Continue reading Servis Baik!