Izan Sedap!

Cerita ini adalah kisah yang benar-benar berlaku dalam hidup ku ini. Aku bercerita berdasarkan pengalaman ku sendiri. Aku berani bersumpah apa yang aku ceritakan ini semuanya benar belaka bukanya rekaan. Apa yang aku harapkan agar pembaca semua mengambil ikhtibar dari cerita ini bukan setakat nak enjoy aje. Nama panggilan ku Wan dan kisah ini terjadi… Continue reading Izan Sedap!

Body Power

Hai, aku Zafri, lebih mesra dipanggil Zack. Aku nak ceritakan pengalaman pertama aku dalam seks. Well, dulu aku study kat sebuah IPT di ibu kota ni, tapi sekarang dah dua tahun lebih aku kerja sebagai Pegawai Pemasaran di sebuah company di PJ. Aku tak der la handsome sangat, cuma sebagai anak kampung dari Pantai Timur,… Continue reading Body Power

Betina Gila Batang

Aku ni dah kahwin dan dah ada anak satu. Kerja kat PJ sejak 1/98. Masa aku join company tu, aku dikenalkan dengan sorang secretary (bukan secretary dept aku). Fuhh!.. kalau tengok dia. Sekali tengok, orang selalu kata dia ni lesbian. Pakaian dia simple tapi anggun. Selalunya dia pakai baju kurung atau dress pants. Cuma kadang2… Continue reading Betina Gila Batang

Aku Dan Dia

3 tahun lepas. Aku terburu2 ke stesen keretapi. Whistle dah bunyi. Naik sembarang gerabak. Seorang pemuda dipintu menghisap rokok. Aku senyum eksen pandai dan jalan ke kiri. Tak jumpa pula tempat aku. Terpaksa patah balik. Jumpa dia dan senyum lagi. Melihat2 tiket aku. “Abang tak jumpa tempat ke?”, dia tanya. Aku angguk, “Ye lah adik.… Continue reading Aku Dan Dia

Memancing Di Sungai

Alo Alo Alo.. mesti korang pernah terbaca beberapa kisah hidup aku yang telah aku post kat dalam forum ni. Yang pernah terbaca, aku nk gtaw ini adalah sambungan dari kisah hidup aku. Okla, yang mana2 xbaca kisah hidup aku, aku kasi la ckit2 kehidupan aku. Aku hanyalah budak kampung, yang tinggal 20 minit dari pusat… Continue reading Memancing Di Sungai

Henjut Lubang Cipap Sarinah

Memang aku stim dekat Sarinah. Tak perlu aku nak cerita panjang bagaimana aku kenal dia. Yang pastinya dia adalah bini orang yang tua 6 tahun dari aku dan dilahirkan pada tahun 1974, surirumah sepenuh masa dan mempunyai 4 orang anak. Di antara ke semua pertemuan kami, hanya satu yang aku anggap sebagai pertemuan yang paling… Continue reading Henjut Lubang Cipap Sarinah

Penyambut Tetamu Noni

Aku begitu kecewa apabila keputusan S.T.P.M di umumkan kerana walaupun lulus tetapi tidak melayakkan aku untuk menyambung pelajaran ke menara gading. Keluarga ku memberi perangsang agar aku terus mencuba. Pada mulanya aku berhasrat untuk menurutkan kemahuan keluarga ku. Setelah berfikir panjang perasaan malas untuk mentelaah subjects yang sama. Keluarga ku tidak membantah dengan keputusan ku… Continue reading Penyambut Tetamu Noni

Isteri Kawanku

Pertama aku melakukan hubungan sex ialah dengan bini kawanku. Aku memang menyewa satu rumah dengannya, kejadian ini berlaku ketika kawanku ini sedang pegi berkerja dan ketika itu aku bekerja pada shift petang jadi pagi tu memang aku dirumah Pada pagi seperti biasa memang aku bangun awal dan sarapan yang disediakan oleh bini kawanku ni, tetapi… Continue reading Isteri Kawanku

Dirogol Ayah Tiri

Mak dengan ayah aku berpisah masa aku Tingkatan 3. Ayah aku dengan segera kahwin balik dengan andalusia. Mak aku tak kahwin, tapi boleh tahanlah pakwenya sana sini. Akhirnya dia kahwin duda anak tiga dua tahun lalu. Aku pun hairan juga kerana dalam ramai-ramai boyfriendnya yang kaya, dia pilih duda tokey kain tu. Tapi aku akui… Continue reading Dirogol Ayah Tiri