Rogol Bini Jiran

Aku memang sudah lama berkenan dan geram dengan kecantikan bini jiran aku ni. Memang setiap malam aku berkhayal untuk bersetubuh dengan dia. aku baru saja pindah kawasan ini, lagi pun aku ni jenis pendiam sikit, jadi aku tak dapat mengenali siapa jiran dan bini nya yang tinggal tingkat atas apartment tempat aku menyewa ni. Aku… Continue reading Rogol Bini Jiran

Kena Goda

Orang gajiku Julia, berumur 19 tahun lebih, tapi badannya sudah cukup dewasa. Julia namanya dan mukanya agak seksi juga.Yang jelas teteknya bersaiz agak besar (mungkin saiz 36 kot) berbanding badannya yang agak ok, lebih kurang setinggi 5 kaki 6.5 inci.. Kakinya panjang macam model dan ponggongnya phuuuu….padat…… Sudah 6 bulan dia bekerja di rumahku menjaga… Continue reading Kena Goda

Cerita Seks Gilir

Cerita ni berlaku semasa aku belajar di Seremban. Kali pertama aku melihat Nani, hati aku terus tertawan akan body-nya yang montok serta pejal. Kami sama-sama belajar di Kolej dan watak Nani yang peramah dan manja amat menyenangkan setiap lelaki. Tambahan pula aku mendapat tahu yang boyfriend Nani belajar di luar negeri jadi dia di sini… Continue reading Cerita Seks Gilir

Lancap Cleaner

Aku memang suka melancap. Sejak dari sekolah sampailah sekarang. Zina tangan sudah menjadi kebiasaan dalam hidup aku. Masa sekolah dulu, aku selalu melancap sambil bayangkan cikgu-cikgu yang seksi dan cantik, macam cikgu Siti yang bertetek besar, cikgu Ng yang tonggek, cikgu Diah yang suka pakai baju ketat-ketat dan cikgu Azni yang bontotnya besar. Time mula-mula… Continue reading Lancap Cleaner

Akak Office

Apa yang aku nak cerita lucah office kat korang nie memang sesuatu kisah benar. Aku nie kerja kat satu opis kat KL nie. Boleh dikatakan besar jugak la kompeni aku nie. Kat opis aku nie ada la seorang akak nie. Dia nie dah berumahtangga dan dah ada anak tapi tetek ngan cipap serta bontot dia… Continue reading Akak Office

Awek Manja

Kali ini aku ingin berkongsi cerita lucah couple. Kali nie aku nak cerita la pulak pasal firsttime aku ngan sorang budak sekolah aku. Masa tu tahun 2000, aku nie form 5 and budak tu pun sama. Kami kelas yang lain aje, sebelah sebelah la. Well, actually.. kita orang nie bukannya couple cam budak budak lain.… Continue reading Awek Manja

Setelah Sebulan

Kali ini aku ingin berkongsi cerita lucah asrama. Ketika aku berusia lima belas tahun, aku telah ditawarkan ke asrama penuh perempuan. Aku begitu gembira sekali menantikan hari kemasukan aku ke asrama penuh. Sebuah sekolah yang ternama, tentu membangakan aku. Segala persiapan telah dibeli. Tiba hari yang dinantikan penggal persekolahan bermula, ayah dan ibu aku menghantar… Continue reading Setelah Sebulan

Kak Jan

Cerita lucah kak yang aku paparkan disini adalah kejadian yang benar-benar berlaku. Aku berasal dari sebuah kampong yang jauh dari bandar, hiburan kami ketika itu hanyalah lepak-lepak di jambatan sambil berbual-bual kosong. Maklumlah tak ada yang nak buat terutama pada waktu malam. Keputusan SPM masih lagi belum diumumkan jadi perkara yang best sekali lepak dan… Continue reading Kak Jan

Baca Juga

Rancangan Jahat Hamid
Hamid terlalu sukar untuk mempercayai bahawa dia terlalu berahi kepada kakaknya Rohaya...
Seks Dengan Kak Non
Ini adalah kisah benar yang terjadi pada diriku lebih kurang 18 tahun yang lampau.Waktu itu aku berusia hampir 18 tahun dan baru...

Aku Dirabak Haiwan

Aku baru berkahwin, suamiku ni umur lingkungan 50an dan aku ni baru 25 tahun maklumlah suamiku ni kerja kat overseas dan dari kelaurga yang berada. Kami bahagia selama setahun malah perhubungan seks kami memang matang dan aktif. Walaupun suamiku sering ke luar negara aku tetap setia padanya.Perkara ini dibisikan oleh Lan suamiku ( bukan nama… Continue reading Aku Dirabak Haiwan