Kelentit Adik Tiri Masih Dara

Nikmat pantat yg tak akan ku lupakan….ini bukan cerita rekaan….waktu kejadian usia 26 tahun telah berkahwin, aku berkerja di kuala lumpur. masa tu aku bercuti balik kampong mak tiri ku di alor star. mak tiri ku mempunyai anak perempuan usia 16 tahun, adik tiri aku lah jadi nya…adik tiri ku berketurunan siam, sebab mak tiri… Continue reading Kelentit Adik Tiri Masih Dara

Adik Manis Bertudung

Kisah benar diriku, umtuk tatapan para pembaca agar dibuat renungan dan pengajaran.Kisahnya begini, adikku seorg yang agak alim (bertudung Labuh, umur 19 tahun, telah bertunang, kulit putih, muka lawa, sopan santun dan amat mengiurkan sesiapa yang melihatnya..termasukklah aku sendiri tidak tahan bila melihatnya ). Aku seorg yang bernafsu kuat, umur 25 tahun..darah panas beb, suka… Continue reading Adik Manis Bertudung

Stim Gile

Ini bukan cerita tipu beb. Beberapa bulan lepas aku pergi rumah member aku kat XX. Kebetulan pulak adik member aku tu nak pergi cabut gigi. Jadi aku pun ikut la pergi ke Klinik Gigi gomen kat situ. Time kat klinik tu aku pun menunggu la turn adik member aku tu. Tengah tunggu tu nampak sorang… Continue reading Stim Gile

Berahi Si Tukang Urut

Kali ini aku ingin berkongsi cerita tukang urut. Sedang mak Eton duduk di anjung rumah, datang sebuah kereta masuk ke perkarangan rumahnya. Kemudian keluar seorang lelaki berkaca mata hitam lalu memberi salam kepada mak Eton. “Ini rumah mak Eton urut ke?” Tanya lelaki itu sopan kepada Mak Eton. “Ye nak… Makcik lah mak Eton. Anak… Continue reading Berahi Si Tukang Urut

Kunjungan Bapa Mertuaku

Pada suatu petang, tanpa ku duga, bapa mertuaku datang berkunjung ke rumahku semasa Aznam pergi outstation. Sangkaanku bapa mertuaku sebenarnya tidak mengetahui yang Aznam tidak berada di rumah. Agaknya dia rasa takkan Aznam tiada di rumah kerana dia tahu baru 4 hari saja Aznam balik dari outstation juga. Aznam tidak pula memberitahunya yang dia akan… Continue reading Kunjungan Bapa Mertuaku

Sepupu Comel Cuba Konek Besar

Kali ini aku ingin berkongsi cerita lucah sepupu. Kisah ini berlaku di condominium saya. saya bekerja dngan firma swasta. umur saya adalah dallam 30an tapi masih membujang lagi. Pendapatan saya bolehh di katakan lumayan juga. Pada bulan lepas, pakcik saya telah menumpangkan anak dia di rumah saya agar senang untukk bersekolah di sebuah sekolah yanng… Continue reading Sepupu Comel Cuba Konek Besar

Susu Suhana

Perkahwinan aku dengan Suhana (28) sangat bahagia. Aku merasa amat bertuah kerana dapat memperisterikan wanita secantik dia. Suhana wanita bertudung yang putih mulus, buah dada dia ber size 38G. Ukuran badan Suhana 38-27-38. Semenjak dia mengandung ni, buah dada dia menjadi bertambah besar, dulu nya 35G sewaktu mula berkahwin kini 38G bila baru lepas bersalin,… Continue reading Susu Suhana

Pantat Disondol Cikgu Batang Besar

Zulman mempunyai batang besar, ialah seorang guru penolong kanan ko kurikulum di sebuah sekolah dan Ilma pula adalah guru penasihat pasukan kadet remaja sekolah. Ilma mendatangi Zulman dng hati yang resah untuk mengadu masalah yang sedang melanda diri. persiapan untuk perkhemahan semua dah sedia, surat kebenaran waris selesai, peralatan perkhemahan dan memasak jg dah ada.… Continue reading Pantat Disondol Cikgu Batang Besar

Amoi Malang

Kali ini aku ingin berkongsi cerita lucah amoi. Aku seorang…..pensyarah kat salah satu IPTS sekitar KL…dan aku memang gila seks …walau pun belum pernah….explore cipap ‘spesis’ tu aku dah selalu pancut pakai tangan….hampir tiap hari… Aku sentisa cari peluang so bila situasi ni berlaku aku pun cuba untuk “mengambil kesempatan dalam kesempitan”. My first adventure… Continue reading Amoi Malang

Baca Juga

Rancangan Jahat Hamid
Hamid terlalu sukar untuk mempercayai bahawa dia terlalu berahi kepada kakaknya Rohaya...
Seks Dengan Kak Non
Ini adalah kisah benar yang terjadi pada diriku lebih kurang 18 tahun yang lampau.Waktu itu aku berusia hampir 18 tahun dan baru...

Namaku As

Namaku AS. Aku dibesarkan didalam keluarga angkat yang amat baik dengan aku. Aku merupakan anak kepada sepasang suami isteri yang mati kemalangan dan ketika itu aku masih kecil. Aku diambil oleh ibu dan ayah angkat ku kerana mereka menginginkan anak lelaki. Dalam keluarga angkatku, Aku mempunyai seorang kakak yang bernama Liana, dia merupakan seorang anak… Continue reading Namaku As